Отказ от закупена стока:

В качеството си на потребител Вие имате право в 14-дневен срок, считано от датата на доставка, да се откажете от поръчката, направена онлайн и да върнете стоката. В този случай “Ангел Ангелов-2009” ЕООД няма никакъв ангажимент да осигури транспортирането на стоката обратно от клиента.

Транспортните разходи за връщането на стока са за сметка на купувача. Връща се лично или чрез куриерска услуга. При връщане на стоката чрез куриер, задължително същата се изпраща със застраховка за стойността на уреда и без наложен платеж; ако няма застраховка и настъпят транспортни щети, случайно погиване или повреждане на стоката, отговорност се носи изцяло от потребителя.

Стоката трябва да е със запазена опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация, книжки и дискове, не трябва да има нарушен търговски вид, да не липсват опаковки, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, да не липсват лицензионните стикери, както и компоненти от стоката. Стоката трябва да не е била монтирана и да не е била използвана.

Възстановяване на заплатените суми:

“Ангел Ангелов-2009” ЕООД се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл. 55, ал.6. 

За да ви бъде възстановена заплатената сума е необходимо върнатата стока да е придружена с оригинал или копие на финансов документ, доказващ че е закупена от “Ангел Ангелов-2009” ЕООД.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок не по-късно от 30 дни.

Адрес за връщане на стоката при отказ на поръчка:

гр. Пазарджик, ул. ” Братя Миладинови” № 2

Важно: Преди да изпратите стоката обратно е необходимо да попълните Форма за контакт https://technokomfort.com/about-us/ и да се свържете с нас на посочените в сайта телефони, за да уговорите връщането.