Плащане в брой

В брой може да заплатите в търговския обект.

Плащане по банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ако посетите наш офис ще Ви бъде издадена проформа фактура, по която може да осъществите банковия превод. Може да получите проформа фактура и по имейл, ако нямате възможност да ни посетите. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

За плащане по банков път:

Получател: „ Ангел Ангелов-2009” ЕООД

Банка: УниКредит Булбанк АД

IBAN: BG25 UNCR 7000 1523 963128

BIC: UNCR BGSF

За основание се пише номера на фактурата.
Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на angel.angelov2009@abv.bg

Покупка на изплащане – стоков кредит

Всички стоки над 100 лв могат да бъдат закупени на изплащане, чрез стоков кредит. Клиентът може да избере между 2 кредитоотпускащи компании: Unicredit Consumer Financing и TBI Bank.

При онлайн покупка на кредит клиентът посочва коя кредитираща организация избира, срокът на кредита и големината на месечната вноска. Консултант се свързва с клиента по телефона и провежда кратка анкета. След получено одобрение на кредита, се генерира Договор за покупка на изплащане. Поръчаният продукт се изпраща към клиента след получаване в нашия офис на подписани, редовни документи по кредита.